måndag 20 juli 2009

Kalas

Vi har varit så sjukt upptagna förstår ni. Rut har varit på inte mindre än två kalas på två dagar. Vuxenkalas, that is. Det gick hur bra som helst. Morsan var nervös på det första, för då var inte blondinen med. Annars har vi alltid varit båda två hela tiden. Nu var mamman och bebisen ensamma. Gick hur bra som helst. Så vi följde upp med ett till kvällen efter.

Ikväll ska barnets far, farfar och morfar på fotboll. Dess mor, mormor och farmor ska... göra nåt annat. Genusanalys på det, tack. Men fotboll är så JÄVLA tråkigt. Bland den värsta av sporter i tråkighet. Och då är sport per definition tråkigt. Skulle aldrig hosta upp 250 spänn för att gå och se en fotbollsmatch. Tillsammans med en massa män som borde veta bättre än att stå och skrika "domarhora" och bua ut motståndarlaget framför ögonen på sina sexåriga barn. Söner, that is.

P.S. Man vet att man blivit mamma när man skiter i att klänningen går sönder två minuter innan man ska på fest, och i stället tänker att de har säkert en säkerhetsnål eller nåt där, så jag kan hålla ihop den hyfsat. D.S.

Inga kommentarer: